Smart Gadget Club
RU UA
  • У кошику порожньо!

Політика конфіденційності

1. Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації):

Smart-gadget.club забезпечує захист персональних даних кожного, хто відвідує сайт, спілкується з нами або купує товари. Інформація, яку ви надаєте, використовується виключно для обробки Ваших замовлень. Сай Smart-gadget.club здійснює обробку інформації відповідно до Закону України "Про інформацію" та інших нормативно-правових актів.

2. Надання інформації третім особам:

з метою задоволення Ваших потреб, ми залучаємо інших осіб для виконання різних функцій, наприклад: оформлення та доставки замовлень, проведення маркетингових та рекламних заходів, обробки платежів за кредитними картками, Надання інших послуг. Такі особи можуть мати доступ до наданої вами персональної інформації, в обсягах необхідних для виконання ними функцій, пов'язаних з виконанням ваших замовлень. Ми також можемо використовувати персональну інформацію для повідомлення Вас про нові продукти, спеціальні пропозиції або інших новин, які, на наш погляд, можуть вас зацікавити.

3. Прийняття даних Умов:

< p>використовуючи Сайт Smart-gadget.club, тобто надаючи свої персональні дані, ви надаєте право на використання та обробку Ваших персональних даних, а також ознайомлені з правами, що випливають із ЗУ "Про захист персональних даних" . У випадку, якщо ви не згодні з цією Політикою, будь ласка не надавайте інтернет-магазину Smart-gadget.club даних про себе, згідно яких Вас можна ідентифікувати.

Куки(Cookie):

коли ви відвідуєте сайт, на ваш комп'ютер відправляються один або кілька файлів cookie. Це невеликий файл, в якому містяться набори символів і який дозволяє ідентифікувати браузер. Ми використовуємо файли cookie, щоб підвищити якість своїх послуг шляхом збереження налаштувань Користувача і відстеження тенденцій в діях користувачів, наприклад, при виконанні пошуку. Більшість браузерів спочатку налаштовані так, щоб приймати файли cookie, однак ви можете повністю заборонити використання файлів cookie або налаштувати показ повідомлень про їх відправку. Однак без файлів cookie деякі функції сайту можуть працювати неправильно.

5. Протоколювання:

при кожному відвідуванні сайту наші сервери автоматично записують інформацію, яку ваш браузер передає при відвідуванні веб-сторінок. Як правило ця інформація включає запитувану веб-сторінку, IP-адресу комп'ютера, тип браузера, мовні налаштування браузера, дату і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, які дозволяють точно ідентифікувати ваш браузер.

6. Зміни в політиці конфіденційності:

Smart-gadget.club залишає за собою право змінювати та / або доповнювати цю політику в будь-який час без будь-якого попереднього повідомлення. Зміни вступають в дію через 7 днів після опублікування таких у відповідному розділі сайту. Подальше використання Вами інтернет-магазину Smart-gadget.club означає Вашу згоду з такими змінами та доповненнями.